Reparatie en Aanpassingen

Verleng de levensduur van uw zeil/tent”, is ons motto bij reparaties. In veel gevallen is de reparatie van uw eigendom de moeite waard én goedkoper dan nieuw. Dit kan zijn het vervangen van een ritsschuiver, complete rits, extra versterkingen tot het compleet doorstikken van uw zeil of tent. Na de reparatie krijgt u advies over hoe u voortaan schade kunt voorkomen.

Reparatiecoulage

Wij kunnen alle soorten zeil repareren. Denk daarbij aan dekzeilen, bootkappen, jachtzeilen, aanhangers, camping (zowel voor tenten als caravans en campers), huis (zonnewering, veranda of afdak), auto’s (cabrio-dak, aanhangerhuik) en ook voor de industrie (hoezen). Ook voor reparaties aan zadeltuig en paardendekens kunt u bij ons terecht. Ook Traditionele zeilen kunnen bij ons gerestaureerd worden: aanlijken van nieuw touw (Wij gebruiken Leoflex van touwslagerij van der Lee: Toegepast op het VOC-schip De Batavia Lelystad) inclusief het nodige schiemanswerk als leuvers en motgaten.

Gordijn ophangen? Geen zin in plooien maar u wilt grote ogen dan bent u bij DoornZeilmakerij aan het juiste adres. Ogen/zeilkousen tot een doorsnede van 40 millimeter kunnen bij ons in een gordijn worden geperst.

Dus heeft u een zeil dat vervangen of gerepareerd moet worden. U kunt het zo gek niet bedenken wij kunnen u daarmee helpen. Kom dan naar DoornZeilmakerij en laat het repareren.

“Want uw zeil verdient een tweede leven”

Bezoek ons atelier.
Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.
Inlevertijden: ma-do 18h00-21h00 en zaterdag van 10h00-17h00.
In het hoogseizoen gaan reparaties voor!

 

Voorbeelden van reparatie en onderhoud:

 

 

Maatwerk     Digitaal     Af_dek_tenten_zeilen     Tarpen/Terrasscherm    Veranda_afscherming      Stoffering    Jachtzeilen     Traditionele Zeilen     Reparatie

 

DoornZeilmakerij

Maatwerk, Kwaliteit, Ervaring, Persoonlijk. Neem vrijblijvend contact op.

Ons werk

parasolhoezen-11

Bekijk onze activiteiten op onze “portfolio” en “nieuwsbrief“.

Te Koop

Neemt u ook eens een kijkje op de pagina “te koop“.

Tot ziens in ons atelier:

Doorn Zeilmakerij & Zonen
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 929 48
Skype: Doorn Zeilmakerij
Facetime: VTC@DoornZeilmakerij.nl

Bel mij terug!