Terug naar ons portfolio

Zeilmakerij Regio Apeldoorn Achterhoek Nijmegen

Voor het repareren van tenten, afdekzeilen, jachtzeilen en alle soorten afdekkingen van veranda of terras kunt u terecht bij DoornZeilmakerij Zutphen, De Zeilmakerij in de Regio Apeldoorn, Achterhoek en Nijmegen voor al uw buitendoek.

In Zuid-Oost Gelderland zijn wij de enige Zeilmakerij waar u terecht kunt voor zowel dekzeilen, bootkappen als jachtzeilen en surfzeilen. Door onze rijke zeil- en surfervaring kunnen wij ook restauraties uitvoeren op uw huidige zeilen en denken we mee met creatieve oplossingen. Bij jachtzeilen zijn in veel gevallen de lijken sleets en komt het er op neer dat we het zeil iets innemen  en de hals- en schoothoek verplaatsen. Bij surfzeilen kunnen we stevig zeildoek scheuren in monofilm versterken op gepaste wijze. Op deze wijze kunt een vervanging nog even uitstellen.

Wij meten gratis in in de  regio Apeldoorn, Achterhoek en Nijmegen. Tot 30 km rond Zutphen komen wij gratis op locatie inmeten en maken wij een offerte gericht op uw wensen en situatie.

Apeldoorn en de Achterhoek staan al vanaf de middeleeuwen nauw verbonden met de binnenvaart via het Apeldoorn Kanaal en het Twente Kanaal. Nu wordt het Apeldoorns kanaal vooral gebruikt door de recreatieve watersport. Ook heeft de regio Apeldoorn veel recreatie in haar bosrijke omgeving met veel Campings en Bungalowparken. Voor reparatie en nieuwe toepassingen voor afscherming met buitendoek kunnen wij u helpen: tent, bootzeil, bootkap, zonnescherm, veranda afdekking of Tarp, kijk op onze website voor de mogelijkheden.

Regio Zuid-Oost Gelderland is met zijn rivieren rijk aan water met het Twentekanaal, Apeldoornkanaal Ijssel, de Rijn en de Waal, watersportgebied  Rheder-Laag en Mooker plassen en de vele grindgaten en meertjes die zijn door kanalisering van de rivieren. Gelderland is rijk aan toerisme, watersport, ruiter-  en wandelsport. Voor de regio Apeldoorn, Achterhoek en Nijmegen kunt u terecht voor reparaties van uw tent, zeil en paardentuig en zonweringen bij DoornZeilmakerij Zutphen.

Kijk op onze website www.doornzeilmakerij.nl
Recensies van onze klanten staan op www.facebook.com/doornzeilmakerij

Tot ziens in onze Atelier in Zutphen: Regio Apeldoorn en Achterhoek.

(Zutphen- Apeldoorn 25 km via Voorst en de nieuwe brug over de Ijssel)


Bekijk ook andere onderwerpen:

 

DoornZeilmakerij

Maatwerk, Kwaliteit, Ervaring, Persoonlijk. Neem vrijblijvend contact op.

Ons werk

parasolhoezen-11

Bekijk onze activiteiten op onze “portfolio” en “nieuwsbrief“.

Te Koop

Neemt u ook eens een kijkje op de pagina “te koop“.

Tot ziens in ons atelier:

Doorn Zeilmakerij & Zonen
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 929 48
Skype: Doorn Zeilmakerij
Facetime: VTC@DoornZeilmakerij.nl

Bel mij terug!