Offerte-aanvraag

Wij geven geen indicatie voor de prijs. Uw zeil is uniek en kan sterk afwijken van eerder geleverde producten. Wel kunnen we een calculatie maken van uw aanvraag. Aan de hand van uw wensen wordt een bestektekening gemaakt en een stuklijst van de benodigde materialen.

De prijzen worden bepaald met calculatiesoftware ontwikkelt voor bewerkingen die van toepassing zijn voor een Zeilmakerij. Dit houdt in dat van te voren de benodigde materialen worden bepaald en de productiehandelingen aan de hand van de bestektekening. Bij reparatie kan worden volstaan met de productiehandelingen.

Op de materialen wordt een inkooptoeslag gedaan die ook gebruikelijk is in de productie om de inkoopactiviteiten te dekken; het werkplaatstarief is bepaald aan de hand van vergelijkbare beroepsgroepen. Deze wordt ieder jaar bijgesteld.

Voor reparatie kunt u het beste langskomen met uw materiaal zodat wij een calculatie kunnen  maken van de werkzaamheden.

Vragen kunt u stellen via ons contactformulier, e-mail of gewoon even bellen (bij voorkeur op ma-do tussen 18h00-21h00 of zaterdag tussen 10h00 – 17h00), zie ook onze contactgegevens.

Offerte voorbeeld

Bezoek ons atelier.
Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.
We kunnen ook een afspraak maken bij u thuis.
Binnen een straal van 30 km komen wij gratis inmeten.

DoornZeilmakerij

Maatwerk, Kwaliteit, Ervaring, Persoonlijk. Neem vrijblijvend contact op.

Ons werk

parasolhoezen-11

Bekijk onze activiteiten op onze “portfolio” en “nieuwsbrief“.

Te Koop

Neemt u ook eens een kijkje op de pagina “te koop“.

Tot ziens in ons atelier:

Doorn Zeilmakerij & Zonen
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 220 929 48
Skype: Doorn Zeilmakerij
Facetime: VTC@DoornZeilmakerij.nl

Bel mij terug!