AF_DEK_TENTEN_ZEILEN

Onder dit kopje vallen alle vormen van tenten: Afdekzeilen, dekzeilen, bootkappen*, huiken, hoezen, tenten, voortenten, veranda-afscherming, verandadak.

Het maken van dektenten is altijd maatwerk. Onze dektenten worden ontwikkeld voor handzaam en duurzaam gebruik. De tenten worden gemaakt van Swela-Maritime polyester geweven doek en met Engelse naden gestikt. De patronen worden bij u op locatie ingemeten, met geavanceerde software ontworpen en zeer nauwkeurig gesneden op een tangentiële snijplotter. In het ontwerp wordt rekening gehouden met afspan-kracht, -richting en worden er voorzieningen aangebracht voor scheerlijnen, landvasten en uitstekende delen.

De tenten en afdekzeilen worden vervaardigd uit de hoogste kwaliteit doek. Zo wordt Swela37 en Seasilk gebruikt voor veranda, boot, loungebank, Ten Cate tentdoek voor(voor)tent, Ferrari-doek voor gebruik in de medische sector en food industrie. Alle knipranden worden voorzien van zoom en versterkt met PE-doek (vrachtwagenzeil).

Het product wordt voorzien van de beste hardware: YKK-ritsen, Originele Duitse Tenaxknopen en Expedit RVS-zeilkouzen/ogen. Voor vensterfolie wordt minimaal 0,5 mm dikte toegepast en bij voorkeur uitgevoerd met afdekluik aan de buitenzijde ter bescherming tegen UV en regenwater.

*) Nieuwe bootkappen doen wij alleen met een geautoriseerde ontwerptekening (digitaal) en/of bijgeleverde mallen met uitzondering van Biminitops en Kuipzeilen met een vaste dak boven de kuip. We kunnen een ontwerpbestek voor u verzorgen. Reparatie en renovatie van oude bootkappen kunt bij ons laten uitvoeren.  Informeer bij DoornZeilmakerij naar de mogelijkheden.

Voor de belettering van het zeil, zie onder Tuigerij:   Zeilbelettering

Af-dek-tenten-zeilenkopie

Bezoek ons atelier.
Onze medewerkers informeren u graag over de mogelijkheden.
We kunnen ook een afspraak maken bij u thuis.
Binnen een straal van 30 km komen wij gratis inmeten.

 

Maatwerk     Digitaal     Af_dek_tenten_zeilen     Tarpen/Terrasscherm    Veranda_afscherming      Stoffering    Jachtzeilen     Traditionele Zeilen     Reparatie

DoornZeilmakerij

Maatwerk, Kwaliteit, Ervaring, Persoonlijk. Neem vrijblijvend contact op.

Ons werk

parasolhoezen-11
Bekijk onze activiteiten op onze "portfolio" en "nieuwsbrief".

Te Koop

Neemt u ook eens een kijkje op de pagina "te koop".

Tot ziens in ons atelier:

Doorn Zeilmakerij & Zonen
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 232 553 60

Bel mij terug!