Terug naar ons portfolio

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

sterng

  • De Algemene Verordening Gegevensbescherming (afgekort AVG) wordt in mei van dit jaar van toepassing. Vanaf dat moment geldt de verordening voor de gehele EU en vervalt de Wet bescherming Persoonsgegevens. De AVG zorgt ervoor dat de verantwoordelijkheid van organisaties wordt vergroot en bereikt hiermee dat organisaties op een verantwoorde en veilige wijze omgaan met het verwerken van persoonsgegevens maar ook dat organisaties niet méér gegevens verwerken dan noodzakelijk is.
  • Uw persoonsgegevens die u invult op het webformulier en/of gegevens die wij vragen om uw offerteaanvraag of opdracht in behandeling te kunnen nemen worden gebruikt om u te kunnen informeren over de aan ons toevertrouwde aanvraag, reparatie of opdracht, facturatie (wettelijke bewaartermijn 7 jaar), klantenhistorie, statistische en wetenschappelijke doeleinden binnen onze organisatie: DoornZeilmakerij VOF KvK. 08106440. Aan de hand de gegevens van een product kunnen ontwerp, reparatiedetails en risicoanalyses worden teruggehaald bij garantie, herstel bij schade, of repeatorder. Verder kunnen wij onze producten en diensten verbeteren aan de hand van productgegevens die wij hebben geregistreerd. 
  • De facturatiegegevens worden digitaal verwerkt. Administratiekantoor Zutphen (afgekort AKZ) controleert de boekhouding, sluit het boekjaar af en verzorgt de jaarcijfers en de belastingaangifte. AKZ is aangesloten bij de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (afgekort NOAB) en voldoet aan alle kwaliteitsvoorwaarden conform de Nederlandse en Europese wetgeving:  http://www.akz.nl
  • Secure Sockets Layer (afgekort SSL). Onze website is gekoppeld aan het veiligheidscertificaat SSL. Vanaf 1 januari 2016 is het wettelijk verplicht om datalekken te melden bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Https staat voor HyperText Transfer Protocol Secure. Het doel van https:\\ is het veilig uitwisseling van gegevens. Als gebruik wordt gemaakt van een https:\\ verbinding worden de gegevens die worden verstuurd, versleuteld en daarmee beveiligd. Voor een buitenstaander zou het daardoor onmogelijk moeten zijn om gegevens te onderscheppen. De belangrijkste reden om een site over te zetten op https:\\ is ter beveiliging van de gegevens die van en naar de website worden verzonden. Aan de hand van het groene veiligheidsslotje voor de website naam kunt u zien dat onze website veilig is voor uw persoonlijke gegevens als u onze contactformulier invult.
  • Onze provider Flexwebhosting heeft een ingebouwd Spamfilter die tot stand komt middels internationale samenwerking. Een Sender Policy Framework (afgekort SPF) is een protocol dat tot doel heeft spam te verminderen. Men hoopt e-mail spoofing en spam te verminderen door vast te stellen of de verzender van een e-mailbericht gerechtigd is te verzenden namens de vermelde afzender van het bericht. Mailberichten die wij versturen worden hiermee beschermd en krijgen de status “streng” mee die wordt gelezen bij aankomst bij andere servers. Andersom kan door het SPF uw mail onze mailbox niet bereiken door een lage SPF-codering in uw mail. Informeer bij uw provider welke status uw mail meekrijgt. Krijgt u dus geen reactie van ons dan is het de moeite waard om telefonisch contact op te nemen.

Een blokkade bij de poort van onze provider, een veilige website en persoonsgegevens die alleen binnen ons bedrijf worden gebruikt opgeslagen in beveiligde computers en software zorgen er voor dat uw persoonsgegevens onbereikbaar zijn voor mensen die uw gegevens voor persoonlijke doeleinden willen gebruiken zonder uw toestemming. Meld ons als u enig vermoeden heeft dat gegevens die u ons heeft toevertrouwd in verkeerde handen terecht zijn gekomen. 

Heeft u nog vragen, neem dan contact op https://www.doornzeilmakerij.nl/contact/

Namens de Directie van DoornZeilmakerij Zutphen


Bekijk ook andere onderwerpen:

 

DoornZeilmakerij

Maatwerk, Kwaliteit, Ervaring, Persoonlijk. Neem vrijblijvend contact op.

Ons werk

parasolhoezen-11
Bekijk onze activiteiten op onze "portfolio" en "nieuwsbrief".

Te Koop

Neemt u ook eens een kijkje op de pagina "te koop".

Tot ziens in ons atelier:

Doorn Zeilmakerij & Zonen
Van Hoornlaan 57
7207 JJ Zutphen
The Netherlands
Tel: +31 (0)575 775 624
Tel: +31 (0)6 232 553 60

Bel mij terug!